091008

2009-10-08 - 15:19:06

Torsdag redan?
Kändes som att det var måndag igår...

Har inte hänt så mycket i veckan. Gått i skola, gick till vårdcentralen igår. Jag svimmade inte (thank the lord) men ont gjorde det!
Får se vad de säger nästa vecka.

Matten har gått ovanligt bra den här veckan. Tror aldrig att jag har varit så seriös och koncentrerad som jag har varit den här torsdagen. Annars brukar det vara så att när jag har matte hela torsdag så spårar det ur ibland. Ganska rejält. Konversationerna vi har är lite speciella.. :)
Igår blev det att åka ut till Tavelsjö och byta däck. Efter att Adam visade hur man gör så kände jag att det här fixar jag ju själv, så jag tog över och gjorde jobbet. Så nu går det bra att jag får punka.
Imorgon slutar jag 12 men ska jobba 12-16.30. Lite extra cash tackar man aldrig nej till. SÅ det blir nog lugnt på fredag, (som det alltid brukar vara) eftersom Adam är som en klubbad säl och däckar nån gång innan 21 tiden.
Men på lördag blir det att åka till Holmsund där vi ska äta middag med Christian och Elin. De är husvakt åt Elins päron, så vi ska väl ha det lite mysigt med god mat och kanske en film?

Nu måste jag se The City och The Hills!

Kommentarer
Postat av: sevan

Det här betyder allt ! ( Ta inte detta som reklam , jag vill bara ha lite stöd ) Jag vill verkligen att du röstar på mig ! Du vet nog hur det känns när man verkligen vill något , då vill man verkligen att det man vill ska ske! Klicka på länken här nere och sen finns det en liten länk och sidan klicka på rösta så blir jag skitglad ! <3

( Säg till när du röstat så länkar jag dig )http://www.tv4.se/1.1173520?i=130

2009-10-08 @ 19:09:01
URL: http://whineup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback