It's getting closer

2012-04-28 - 21:15:35
Efter nästan 3 års studier, så är det alltså snart slut på det hela. Det är mindre än en månad kvar (!) och jag är på jakt efter en klänning som jag ska ha då.
Surfar runt lit eoch hittar de här fina. Jag vill helst prova i butik, men det kanske blir att man måste beställa....

Duktig

2012-04-28 - 14:05:38Idag är jag duktig.
Jag och en från klassen sitter på biblan och skriver så att fingrarna nästan blöder. Är så mycket lättare att sitta hemifrån. Ska verkligen försöka göra klart arbetet så att man slipper tänka på det nu under helgen.
Vad har ni för planer på valborg?

Stay with me

2012-04-26 - 20:19:08Hittade dem här ursnygga ballerinaskorna på Din Sko. Så jäkla sköna, då de har lite platå och inte är lika tunna som vanliga ballerina.

Hoho!

2012-04-26 - 20:12:38


Nya pjucks blev det till Leija idag. Nu väntar vi bara på att det ska bli bättre väder så att hon kan få inviga dem!


Det har varit så mycket annat och vardagsrutinerna har verkligen tagit över allt, så har helt glömt bort att blogga.
Sköna fredag imorgon. Jag hade verkligen sett framemot att få sluta tidigt imorgon, strosa på stan och leta efter en klänning som jag ska ha till avslutningen om en månad(!), och bara känna lugnet innan Leija ska hämtas. Men jobbet ringde och behövde personal, så det var bara att ställa upp. Extra pengar är alltid bra så det var bara att ställa upp.
På lördag ska jag och en till från klassen sitta på biblan hela dagen. Just nu så håller vi på att skriva ett eget arbete som man gör varje vårtermin, och jag vet att jag lär inte få nåt gjort när man har en liten dam som klänger och ropar "Mamma!"
Nu mys med mannen och lite kladdkaka och glass ska avnjutas.

Hey you

2012-04-18 - 20:41:56Jag har helt blivit frälst i serien "New Girl". Tjejen som spelar Jess är så jäkla skön! Har snart plöjt igenom hela säsong 1. Nån annan som följer den serien?
Det är ju så typiskt att när man nästan precis har börjat få in vårkänslorna, så snöar det som bara den och man vaknar upp till en vinterland. Det känns som att Moder Natur verkligen ger en en örfil.
Aja, imorgon är det torsdag, och snart helg!


Today was the day

2012-04-13 - 20:34:26Japp, idag tatuerade jag mig! Det var en riktigt obehaglig känsla och jag var sjukt nervös men slutresultatet blev så jävla bra!

What is up?!

2012-04-12 - 11:36:07Jag förstår mig verkligen inte på vädret. Ena dagen så snöar det, och idag så regnar det. Men det kanske är bra att det regnar så att snön förvinner fortare.
Har lagt Leija för sin nap, men hon verkar inte vara så sugen på att sova eftersom hon bara pratar :)
På eftermiddagen så åker vi till Vännäsby för att hälsa på Sandra och Dexter. Ska bli kul!

Instagram

2012-04-10 - 18:15:12Nu när Instagram äntligen har kommit till Android, så var jag inte sen på att ladda hem den appen. Så ni som vill kan självkart följa mig där jag heter sarraha.

Back home

2012-04-09 - 20:10:34Detta möttes jag av när jag kom hem <3


Jag har verkligen haft det toppen i storstan och hade nog kunnat vara där ett par dagar till med lite mer shopping och sightseeing, men det var ruskigt skönt att få komma hem. Så skönt att få pussa på Leijan och få hålla om Adam. Blev lite shopping och äntligen ett par oxblodsröda Converse.
Känns som att mitt påsklov är över men inte det. Det fortsätter hela den här veckan, vilket känns förjäkla skönt!

Se upp Stockholm!

2012-04-05 - 19:09:43

Hej, hej, hallå.
Har landat och sitter nu bekvämt hos svägerskan. Blir snart att grilla och äta en massa gott, och sen vakna upp imorgon och göra lite shopping. Adam och Leija verkar ha det bra och jag hoppas att Leija är snäll med sin pappa medans jag är borta :)
Hoppas ni får en bra påskhelg!

I work out

2012-04-03 - 20:18:48


weheartit.com

Helt slut efter kvällens pumppass, som vanligt.
Imorgon är det sista skoldagen sen har man lov i 1,5 vecka, hur sweet är inte det?! Så det  blir skola, jobb, tvätta och packa, för på torsdag åker jag äntligen till Stockholm för att hälsa på min älskade svägerska. Oj vad vi har längtat efter varandra, så ska bli riktigt kul att ses.