Framförhållning

2012-07-30 - 21:06:25

Japp, här är man ute i god tid när det gäller att hitta vinteroverall till Leija. Jag hade tänkt att fynda en på Polarn O. Pyret men det har inte blivit av. Så istället så hittade jag den här grymt snygga från Kappahl. Har hört att de har fått bra på tester och bra recensioner så iår får vi se hur den klarar av en väldigt aktiv tjej.


(Nästan) Redo för hösten!

2012-07-30 - 20:57:46

Efter att ha suktat, och trånat efter de här bootsen, så slog jag äntligen till! Det blir väl att leva på vatten och nudlar fram till jul efter det här köpet....haha!
 
Bild från Instagram

Ecko, ecko.

2012-07-25 - 23:26:49

Ojdå, ser att det var två veckor sen jag bloggade. Men när det är fint väder så passar man på att vara ute så mycket som möjligt och när det är dåligt väder så myser vi framför Pippi. Annars så har lusten bara inte funnits.
Vi har varit en sväng till stugan i Piteå där Leija stormtrivdes. Vi dagarna som de kom och det var så skönt att bara sätta på Leija skorna och hon traskade ut och utforskade området.
Bloggen blir ju lidande nu under semestern, men följ mig på Instagram där jag heter saarah_a.

Inventering

2012-07-11 - 22:24:00

Efter att ha rotat i garderoben på jakt efter nåt att ha på sig på fredag, så insåg jag att jag har verkligen (och nu säger jag det inte bara för att få shoppa :)) inga finare pumps eller boots. Jag älskar mina Converse men ibland så vill man ju klä upp sig lite sådär extra. Jag är sugen på liknade modell som Acne's Pistol Short.
När det gäller pumps så har jag spanat på med precis lagom klack, då jag är inte riktigt van vid att gå i klackar.
Så när kära svägerskan kommer upp från huvudstaden i helgen så blir det skojakt!

Att vakna kl 05 är inte okej!

2012-07-09 - 11:58:05

Leija tyckte att det var morgon 05 imorse. Mamman i huset var inte alls nöjd....
Efter en massa bök så somnade hon tillslut två timmar senare, och när väckarklockan ringde så var man rejält trött.
Hade varit så skönt att få sova nån timme till men det var bara att kliva upp. Sover vi för länge så blir hela dagen konstig.
Försöker knåpa ihop en matsedel för veckan och varje vecka så blir det bara svårare och svårare. Man faller lätt tillbaks på de gamla recepten som man har gjort typ 100 gånger. Har ni några bra recept som är snabba och lätta?
 
 

Dagarna bara springer iväg

2012-07-05 - 21:02:33

Jag och Leija njuter av vädret och är ute så mycket det bara går. Idag var vi iväg på en liten playdate med Erica och hennes två pojkar. Det gungades, åkte rutchkana och sprang runt. Efter lunch och sovvila så cyklade vi ner på stan för att möta upp Henrik som hade tagit körkortet, (GRATTIS!), och fikade på mysiga café Göteborg. Fick sällskap av Lisa och Patrik. Jag tog en maräng swiss och deras glassar är to die for!
 

Tuesday diary

2012-07-03 - 20:21:12

Vilken dag vi har haft. Anna och Oliver kom förbi, vi lekte i lekparken, åt lunch och stoppade de små i vagn och traskade ner mot stan. Jag tycker att Leija borde vara van att sova i vagn vid det här laget men tydligen inte. Hon sov äntligen när vi väl kom ner på stan och sov då i 10 minuter och tyckte då att hon hade sovit klart... Åh, frustrerad blir man! Igår sov hon inte alls när jag var på väg ner på stan och det resulterade i en massa gnäll och grin hela tiden. Hade varit så skönt, nu när det är så fint väder, att bara kunna gå ut med vagnen på en promenad medans hon sover. Men ska försöka fler gånger och se hur det går.

Skål!

2012-07-01 - 20:42:07

Igår var vi ett gäng tjejer som hade det trevligt på Allstar. Åt gott, och drack ännu godare.
När väl musiken kom igång så vara det bara att visa vad man hade för moves, hahaha!
Imorgon ska jag och Leija träffa Lisa. Ska bli trevligt då det var ett tag sen sist, men som tur är så träffas vi på fredag igen då det blir fest för henne.