Det är nåt med tjejer och kläder

2012-06-02 - 11:43:54

Igår var jag och några tjejer på Nelly Catwalk eventet som höll till på Allstar. Vi hade tabbat oss och trodde att kön skulle börja vid huvudingången men oj så fel vi hade. Så när vi väl kom till kön så stod det iallafall 80 tjejer där redan och klockan var strax efter kl.20 och det hela började 21. De 100 första skulle få en goodiebag och få en av plaggen som visades under kvällen.
Men jag måste säga att jag var grymt besviken på eventet. Goodiebagen fick man inte hämta ut förrän midnatt, och jag orkade inte vara kvar och vänta tills man fick hämta ut den, så adams brors tjej hämtade den åt mig. Den skulle vara värd ca 800 kr, men efter att ha tittat i den så kan jag klart säga att den inte alls var värd det! Plus att andra hade fått smink i form av en fjuttig eyeliner men vi fick tydligen inte det i våra påsar så M försökte byta så att vi kunde få rätt men det gick inte heller.
När det gäller kläderna så trodde jag att det skulle vara mycket mer. Aja, nu hoppas jag bara att man får hem det plagget som man ville ha...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback