120305

2012-03-05 - 18:58:47Leija var hemma förra veckan och idag hade jag förhoppningar om att hon var på bättringsvägen. Hon hade inte feber men tempen låg hela tiden mellan 37-38 grader, så nån feber hade hon aldrig medans hon var hemma. Så idag traskade vi iväg till dagis och jag hoppades på att allt skulle gå bra. Men nej. Efter lunch så ringde dagis och hon hade fått feber. Eftersom farmor skulle hämta så fick jag ringa efter henne och förklara läget. Åh! säger jag bara. Mitt stackars lilla hjärta. Är så jobbigt att se henne i det här tillståndet. Det positiva i det här är att hon är jätteduktig på att dricka, så tur är det!
Men det är inte bara Leija som är dålig, jag är otroligt tätt i näsan och Adam är ännu sämre. Så imorgon ska de två mysa och krya på sig.

Kommentarer
Postat av: Erica

Verkar vara grymt jobbiga sjukor som går nu :-( Elias har varit sjuk i snart två vecckor... Igår var vi in på VC och fick konstaterad öroninflamation så med kåvepenin hoppas vi nu att lillemannen ska krya på sig.Krya på sig till Leíja!

2012-03-07 @ 16:15:13
URL: http://flatcoated.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback